Mijn Verhaal

Begonnen vanuit een bijna onmogelijke positie. In 2010 een website gaan maken, zomaar voor de lol. Allemaal na een periode van ziekte, arbeidsongeschikt worden en bedenken wat ik nu eens zou willen doen.

Webdesign was bij alleen bekend vanuit een oude werkgever in de ICT wereld. PhP, Html, CSS, JQuery, CMS systemen leerde ik in korte tijd aan en ontdekte dat mijn sterkste kant naar boven kwam. Probleem-oplossend-vermogen was blijkbaar groter dan ik zelf dacht.

Klantgerichtheid, korte lijnen, hulp bieden waar kan en moet.

Het werd veel groter en omvattender dan ik zelf dacht en inmiddels ben ik gespecialiseerd in Joomla en WordPress. eigenlijk in alle CMS systemen. Aanpassingen, customizen, problemen oplossen, ontwikkelen, Het werd alsmaar meer 🙂

Later nog Domeinregistratie & Hosting erbij gaan doen hetgeen mijn kennis en ervaring alleen maar nog dieper en breder maakte.

De huidige stand van zaken in de wereld van webdesign en internet ontwikkelt zich zo snel dat klanten er al snel geen raad meer mee weten.

Webtool4all en Partners bieden voor elke situatie een oplossing, wij zijn er 24/7 voor u. Zie voor meer informatie onze WOP.

Mijn Vaardigheden

HTML/CSS

100%

PhP/MySQL

100%

Solving problems

100%

Joomla

100%

WordPress

100%

Photoshop

90%

Ons Verhaal

Mijn Verhaal werd afgelopen jaren ook Ons Verhaal. Simpelweg omdat het werk steeds meer werd, de doorlooptijden sneller moesten.

De samenwerking met Hostingdreams van Arjan van Rossen is een groot succes. De kennis op Domeinregistratie & Hosting (en alles daaromheen) moest groter en servers en technische support moest ingekocht worden. Samen zijn we een goed team geworden en hebben we de kennis en kunde in eigen huis.

Sinds dit jaar is de samenwerking met Hordijkswebworld een feit. Webdesign en hand-en-span diensten van Mirjam Hordijk zijn normaal geworden en u zult haar in de toekomst zeker tegen komen.

De Footsyweb4all kent u vooral via de facturatie van de Domeinregistraties en Hosting (maar ook SSL en forwards etc)